Allround tekstbureau

voor teksten die verkopen, verklaren, verbinden, instrueren, inspireren of jong en oud iets leren...

Slide 1

Commerciële tekst

Klanten vinden en binden? U wordt beter bekend door direct mail, persberichten, brochures en nette correspondentie. Boek ons voor communicatieadvies en effectieve teksten met pit.

Website

Een professionele website is de etalage van uw bedrijf. Hier kijken klanten meestal eerst voor ze iets kopen. De perfecte plek dus om uw kernactiviteit te presenteren, in uw eigen stijl. Met een WordPress website bent u snel online.

Journalistiek

Inhoudelijk sterke artikelen zijn de ruggengraat van nieuwsbrieven of tijdschriften. Met oprechte belangstelling en prettige gesprekstechnieken ontstaan artikelen die over echte mensen gaan.

Communicatie

Met communicatie bouwt u aan de klantrelatie. Voor professionele antwoorden op mail en servicevragen, beheer van social media, persberichten of mailing, belt u onze ervaren communicatiemedewerker.

Geen blog... :(

  • Hij doet het niet

    Kent u dit? U hebt een probleem. Bijvoorbeeld met het leren van een nieuw computerprogramma, of het instellen van uw nieuwe mobiele telefoon. U probeert […]

    Continue Reading...
  • Dooddoeners

    “Doe je ding”, zegt een vriendin die me te eten heeft gevraagd. Ik probeer juist te overleggen over hoe we het recept zullen aanpakken. Huh? […]

    Continue Reading...
Uw teksten boeiend, concreet en begrijpelijk geschreven? Pangram Communicatie bedenkt, schrijft, redigeert en realiseert teksten.